• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 97 reviews)
Fantastisch99%
Goed1%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Januari

5,0 rating
20 februari 2016

Eind januari 2016 hebben we met zijn vieren een heerlijke week in Chalet Denmach (appartement Top 2) doorgebracht. Het appartement was een fijne plek om te verblijven, met veel comfort en een smaakvolle inrichting. We hebben er alles in aangetroffen om ons verblijf aangenaam te maken, goede bedden (heel belangrijk!), een fijne badkamer. Het klimaat in huis is aangenaam.. Het hoogtepunt is de infraroodsauna, wat een heerlijke ervaring na een dag in de sneeuw.
De website belooft niets te veel. Een van de extra’s, alhoewel ook dat helemaal goed op de website staat, is het mooie uitzicht op de Grossvenediger. We vonden het leuk om Irene en Fred even te ontmoeten.
We hopen zeker nog eens terug te komen.

Fam. van Lankveld

Heerlijk geweest

5,0 rating
2 september 2015

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie schitterende chalet (Top1) Wat een uitzicht en aan alles is gedacht en over nagedacht.
‘S ochtends heerlijk ontbeten buiten op het terras en ‘s avonds lekker ontspannen op de loungeset. Overdag hebben we schitterende wandelingen in de buurt gemaakt, zijn naar de krimml watervallen en grossglockner geweest.
Wij komen vast nog een keer terug.

Fam. Eenink en Berns

Geslaagd

5,0 rating
31 augustus 2015

Afgelopen zomer hebben wij twee weken in dit geweldige chalet doorgebracht. Chalet Denmach is een prachtig huis op een mooie locatie met een geweldig uitzicht! Bij de inrichting van het chalet is werkelijk aan alles gedacht. Een echte aanrader voor een geslaagde vakantie!

Coreline Baijense

Twee geweldige weken

5,0 rating
20 juli 2015

Twee geweldige weken gehad in chalet Denmach. We waren met 5 personen en hadden het gehele huis gehuurd. Alles even mooi, keurig en zeer schoon. Geweldige bedden. Fiets, wandel en zwemgelegenheden in ruime mate aanwezig. Een echte aanrader! Het weer was fantastisch, we hebben 14 dagen lang geen lange broek aangehad. Familie Tiesen heel erg bedankt dat we van jullie prachtige woning gebruik mochten maken. Wellicht in de toekomst nog een keer………….
De Jonge Munt, uw partner in administratieve – en notariële dienstverlening.
http://www.dejongemunt.nl

R.P. Muntinga

Paasweek

5,0 rating
22 april 2015

Met de Pasen hebben we een heerlijke week in het mooie chalet Denmach gehad. Aan het begin van de week kregen we als kadootje nog een vers pak sneeuw, voldoende om er een week op te kunnen boarden. Ook de thuisblijvers hebben zich in de omgeving uitstekend kunnen vermaken, zo zijn er genoeg wandelmogelijkheden. De Oostenrijkse gemütlichheid beviel ons ook erg goed.
Kortom voor herhaling vatbaar, wij hebben al zin in volgend jaar ? !

Annelise

Mooie vakantie gehad

5,0 rating
20 maart 2015

Met 8 personen vorige week een geweldige vakantie gehad! Chalet Denmach was een heerlijke accomodatie! Het chalet was schoon en van alle gemakken voorzien. Mijn mede reisgenoten waren fanatieke wintersporters, na het ontbijt (iedere ochtend verse broodjes aan de voordeur), gingen zij oppad. De afstanden naar de diverse skigebieden waren prima te overbruggen en makkelijk met de auto bereikbaar. Ik heb zelf vooral de bedden, sauna en het balkon getest, en goed gekeurd ? De boxspringbedden slapen heerlijk, de sauna is snel op temperatuur en het balkon is ruim en voorzien van lekker loungeset. Chalet Denmach; een echte aanrader!

Ellen Minten

Superluxe

5,0 rating
21 februari 2015

Wat hebben wij (met z’n zevenen) genoten van dit super luxe chalet en het adembenemende uitzicht. Wij voelden ons er meteen thuis.
In het chalet ontbreekt werkelijk niets, alles is ruim opgezet en met met liefde afgewerkt. Ook was het heerlijk relaxen in de sauna.
Echt een aanrader!

Anja

Hockeyclub Laren

5,0 rating
13 februari 2015

Met 9 vrouwen van hockeyclub Laren NH een kleine week doorgebracht in dit prachtige chalet. Het chalet is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien, tot in de kleinste details. We hebben heerlijk geskied en gewandeld. Prima skigebied, prachtige bergrestaurants en genieten in het chalet met een grote eettafel, houtkachel, heerlijke bank en een mooi uitzicht over de bergen! Kortom een aanrader voor iedereen! Irene bedankt voor alles! Groeten Ellen.

Veterinnen C Laren

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier gehad

5,0 rating
12 februari 2015

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier een week doorgebracht in dit prachtige huis dat zeer smaakvol en volledig is ingericht. Ondanks dat het hier gaat om twee appartementen is de woonkamer van het bovenste deel groot genoeg om met de hele groep te kunnen tafelen en verblijven. De keuken is voorzien van alle benodigdheden; van bakblik tot aan kaasschaaf, goede pannen en messen.
Kortom een fijn huis in een mooi dal.

familie van der Klift

Prachtige week gehad

5,0 rating
25 januari 2015

Een prachtige week gehad in het mooie huis, waar niets aan het comfort ontbreekt.
Geweldig uitzicht over de bergen en mooie pistes om te kunnen skiën, alle pistes in de buurt goed te bereiken per auto, makelijk parkeren en met 1 pas(super) het hele uitgebreide gebied kunnen gebruiken.
Neukirchen heeft een overzichtelijk klein skigebied, met geweldig fijne en brede pistes.
Ook de rodelbaan is overdag met de skipas te gebruiken, een geweldige leuke afdaling om gedaan te hebben.
En na een inspannende dag, is het super relaxt om weer in dit mooie huis te verblijven.

Eddie

Laatste 5 beoordelingen

Mooie chalet met alles erop en eraan, totaal niets op aan te merken

5,0 rating
26 juni 2024

We hebben genoten van ons verblijf, mooie dingen gezien

Camphyn -sorgeloos

Prachtig appartement en mooie omgeving

5,0 rating
22 juni 2024

We hebben een heerlijke week gehad in jullie appartement (top2). Alles was prima voor elkaar en heerlijke bedden. Ook hebben we erg genoten van de omgeving, en wat betreft eten, vinden wij de Abelhof aan te bevelen.

Peter Druyff

Een super mooi en schoon chalet.

5,0 rating
19 juni 2024

Chalet ligt in een mooie omgeving.we hebben er een prima en mooie week gehad

Johan.

Prachtige appartementen, we hebben een heerlijke skivakantie gehad met de hele groep

5,0 rating
5 februari 2024

Wat een heerlijk huis! Alles erop en eraan, vooral de hottub was favoriet! We hebben het erg gezellig gehad met de hele groep bij elkaar, fijn zo’n groot huis! Alles goed bereikbaar, ook Königsleiten goed te doen.

Anja en Jos van Leeuwerden

Fijn verblijf!

5,0 rating
24 oktober 2023

Heel fijn verblijf gehad in Chalet Denmach. Super netjes schoongemaakt. Van alle gemakken voorzien. Heerlijke sauna waar t goed toeven is na een actieve dag in de bergen.

Familie Versteeg

Beschikbaarheid en prijzen