• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 44 reviews)
Fantastisch98%
Goed2%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende Chalet Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

winterportvakantie in chalet

5,0 rating
18 januari 2019

wederom een heerlijke vakantie gehad in het chalet. Voorzieningen zijn meer dan voortreffelijk. Uitzicht en bereikbaarheid prima. Uitermate gastvrije eigenaren.

Fam. van Ballegooijen

GROOTS GENIETEN

5,0 rating
23 september 2019

Wij hebben in september, 2 weken doorgebracht in chalet Denmach. (Top 1). Vanaf dag 1 was ik helemaal in mijn element. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het uitzicht was subliem. Gedurende de twee weken hebben we af en toe regen en zelfs natte sneeuw gehad, maar het was geen enkel punt om dat in het chalet door te brengen. Zowel op de bank als aan de eetkamertafel was het heerlijk om een boek te lezen. Tevens gaf de sauna een aangename onderbreking. Mijn moeder is slecht ter been, maar de trap naar Top 1 was voor haar goed te doen. (De treden zijn niet erg hoog).
Als ik vragen had, was het contact met Irene snel gelegd en haar reactie kwam ook razendsnel.
Eigenlijk kan ik geen enkele aanbeveling bedenken.
De vakantie voor volgend jaar is alweer geboekt!

Ellen

Het pure genieten !

5,0 rating
3 september 2019

Vakantie in Top 1 is puur genieten. Een goede nachtrust, heerlijke douche, de broodjes aan huis bezorgd en ontbijten op het ruime terras met een prachtig uitzicht. Het huis straalt rust en ruimte uit en is echt van alle gemakken voorzien. Vriendelijke eigenaren die het helemaal snappen !

Frankie en Miranda

Heerlijk

5,0 rating
27 augustus 2019

Wij zijn net terug van 2 weken vakantie in het mooie luxe chalet denmach top 1. Zoals de afbeeldingen, super luxe, netjes en ruim. Met onze 3 kinderen van 12,9 en 7 hebben we een heerlijke vakantie gehad. Met heel veel leuke uitstapjes in de buurt en nog niet alles gezien denken wij dat we zeker nog een x terug komen. De kinderen hebben ook echt genoten en willen graag weer terug naar het huisje dat voelt als thuiskomen.

Jacqueline

Heerlijk vertoeven

5,0 rating
13 augustus 2019

Erg mooi en praktisch huis. Het was elke keer weer heerlijk thuiskomen na een lange wandeling. We hadden alle kinderen (3)mee in de leeftijd van 21 tot 26. En ze vonden het een top 1 huis.
Vooral de regendouche was in trek.

Jean Benek

In 1 woord GEWELDIG

5,0 rating
30 juli 2019

Wat een heerlijke week hebben wij gehad in dit fantastisch geweldig super mooi huis waar echt alles goed geregeld is!!! Zelfs onze 5 pubers waren onder de indruk. Hier gaan we zeker nog een keer terug komen!!!

Familie Janssen

Fantastische plek

5,0 rating
24 juli 2019

Wat hebben we genoten in Top 2. Wat een mooi huis en overal is aan gedacht. Lekker fles wijn bij aankomst en alle gemakken is voorzien. Heerlijke grote douche en heerlijke bedden om in te slapen. Heel fijn schoon en er is zelfs gedacht aan een verschonings kussen. Ideaal.
Heel mooi uitzicht als Je uit het raam kijkt. Loop je om de hoek kun je naar de herten gaan kijken.
Snel contact met aanbieders.
Leuke uitstapjes mogelijk vanuit hier. Fijne klapper waar alle informatie voor het huisje opstaat.
Een hele grote aanrader voor iedereen. Wij zeggen een dikke 10

Fam. Gubbels

Genieten!

5,0 rating
10 juli 2019

We waren zeer aangenaam verrast toen we het huis binnenkwamen. Plaatjes op de website zijn vaak veelbelovend, maar in dit geval wordt het allemaal waargemaakt. We hebben genoten van het sfeervolle, complete en comfortabele huis en natuurlijk van de prachtige omgeving. Een absolute aanrader.

Heleen Zuidema

Super appartement, geweldig

5,0 rating
3 juli 2019

Wat een geweldig vakantie hebben wij mogen vieren in chalet Denmach , in het appartement ontbreekt het aan niets, mooie keuken, ruim leef gedeelte, prachtige en ruime douche en heerlijke bedden. Daarnaast een geweldige ligging met een prachtig uitzicht. Wij hadden onze motor mee en hebben prachtige tourtochten gemaakt vanuit het appartement. Het appartement is een echte aanrader, wij komen zeker nog eens terug.

Tiben

Laatste 5 beoordelingen

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende Chalet Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

winterportvakantie in chalet

5,0 rating
18 januari 2019

wederom een heerlijke vakantie gehad in het chalet. Voorzieningen zijn meer dan voortreffelijk. Uitzicht en bereikbaarheid prima. Uitermate gastvrije eigenaren.

Fam. van Ballegooijen

GROOTS GENIETEN

5,0 rating
23 september 2019

Wij hebben in september, 2 weken doorgebracht in chalet Denmach. (Top 1). Vanaf dag 1 was ik helemaal in mijn element. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het uitzicht was subliem. Gedurende de twee weken hebben we af en toe regen en zelfs natte sneeuw gehad, maar het was geen enkel punt om dat in het chalet door te brengen. Zowel op de bank als aan de eetkamertafel was het heerlijk om een boek te lezen. Tevens gaf de sauna een aangename onderbreking. Mijn moeder is slecht ter been, maar de trap naar Top 1 was voor haar goed te doen. (De treden zijn niet erg hoog).
Als ik vragen had, was het contact met Irene snel gelegd en haar reactie kwam ook razendsnel.
Eigenlijk kan ik geen enkele aanbeveling bedenken.
De vakantie voor volgend jaar is alweer geboekt!

Ellen

Het pure genieten !

5,0 rating
3 september 2019

Vakantie in Top 1 is puur genieten. Een goede nachtrust, heerlijke douche, de broodjes aan huis bezorgd en ontbijten op het ruime terras met een prachtig uitzicht. Het huis straalt rust en ruimte uit en is echt van alle gemakken voorzien. Vriendelijke eigenaren die het helemaal snappen !

Frankie en Miranda

Heerlijk

5,0 rating
27 augustus 2019

Wij zijn net terug van 2 weken vakantie in het mooie luxe chalet denmach top 1. Zoals de afbeeldingen, super luxe, netjes en ruim. Met onze 3 kinderen van 12,9 en 7 hebben we een heerlijke vakantie gehad. Met heel veel leuke uitstapjes in de buurt en nog niet alles gezien denken wij dat we zeker nog een x terug komen. De kinderen hebben ook echt genoten en willen graag weer terug naar het huisje dat voelt als thuiskomen.

Jacqueline

Beschikbaarheid en prijzen