• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 40 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Heerlijk vertoeven

5,0 rating
13 augustus 2019

Erg mooi en praktisch huis. Het was elke keer weer heerlijk thuiskomen na een lange wandeling. We hadden alle kinderen (3)mee in de leeftijd van 21 tot 26. En ze vonden het een top 1 huis.
Vooral de regendouche was in trek.

Jean Benek

In 1 woord GEWELDIG

5,0 rating
30 juli 2019

Wat een heerlijke week hebben wij gehad in dit fantastisch geweldig super mooi huis waar echt alles goed geregeld is!!! Zelfs onze 5 pubers waren onder de indruk. Hier gaan we zeker nog een keer terug komen!!!

Familie Janssen

Fantastische plek

5,0 rating
24 juli 2019

Wat hebben we genoten in Top 2. Wat een mooi huis en overal is aan gedacht. Lekker fles wijn bij aankomst en alle gemakken is voorzien. Heerlijke grote douche en heerlijke bedden om in te slapen. Heel fijn schoon en er is zelfs gedacht aan een verschonings kussen. Ideaal.
Heel mooi uitzicht als Je uit het raam kijkt. Loop je om de hoek kun je naar de herten gaan kijken.
Snel contact met aanbieders.
Leuke uitstapjes mogelijk vanuit hier. Fijne klapper waar alle informatie voor het huisje opstaat.
Een hele grote aanrader voor iedereen. Wij zeggen een dikke 10

Fam. Gubbels

Genieten!

5,0 rating
10 juli 2019

We waren zeer aangenaam verrast toen we het huis binnenkwamen. Plaatjes op de website zijn vaak veelbelovend, maar in dit geval wordt het allemaal waargemaakt. We hebben genoten van het sfeervolle, complete en comfortabele huis en natuurlijk van de prachtige omgeving. Een absolute aanrader.

Heleen Zuidema

Super appartement, geweldig

5,0 rating
3 juli 2019

Wat een geweldig vakantie hebben wij mogen vieren in chalet Denmach , in het appartement ontbreekt het aan niets, mooie keuken, ruim leef gedeelte, prachtige en ruime douche en heerlijke bedden. Daarnaast een geweldige ligging met een prachtig uitzicht. Wij hadden onze motor mee en hebben prachtige tourtochten gemaakt vanuit het appartement. Het appartement is een echte aanrader, wij komen zeker nog eens terug.

Tiben

Heerlijk!!

5,0 rating
26 juni 2019

Voor de tweede keer waren we op bezoek bij Chalet Denmach. Vorige keer zaten we beneden, nu boven en beide keren hebben we volop genoten van het mooie huis met het prachtige uitzicht! Bij binnenkomst voelden we ons, ook nu weer, helemaal thuis. Lekker zitten, fijne keuken, goed slapen in een lekker bed en dan niet te vergeten de mooie ruime badkamer met heerlijke douche. Wat kunnen we nog meer vermelden? Als je voor Chalet Denmach kiest, dan maak je een goede keuze!

Erik en Marijke van der Goot

Heerlijk genoten !

5,0 rating
1 mei 2019

Een heerlijke week gehad in jullie prachtige appartement (top 2).
Aan alles is gedacht.
Het uitzicht is fenomenaal.
Mooie herinneringen!
Ligging centraal van prachtige plekken en heerlijk gewandeld.
Bedankt voor alles !

Fan. Van Gogh, Drunen

Het was supermooi en ideale ligging en indeling en Fred en Irene zijn ontzettend gastvrij!

5,0 rating
17 april 2019

We hebben een onvergetelijke skivakantie gehad met de hele familie (met zijn twaalven).
Het appartement, de hottub, het terras, het weer, de vriendelijkheid van de eigenaren hebben voor deze indrukken gezorgd! Ontzettend bedankt!

Fam Feith

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende appartement Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

Chalet, een en al TOP !

5,0 rating
25 januari 2019

Na geruststellende mail-communicatie voorafgaand aan vertrek wegens ‘overdaad’ aan sneeuwval Januari 2019, bleek het Chalet dè plek om sinds jaren de gezinsleden met aanhang te ervaren tijdens de wintersport! Warme plek in de breedste zin van het woord!

Aart en Betsy en nog 9 anderen

Beschikbaarheid en prijzen