• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 51 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

GEWELDIG

5,0 rating
4 februari 2020

Wat een geluk voor ons dat week 5 vrij kwam! ( heel triest voor de afzeggers.)
Met onze oudste dochter en partner en ons eerste kleinkind,Jason, HEERLIJK genoten van alles: het huis, de ruimte, de gezelligheid in huis, de houtkachel, het uitzicht, van elkaar, de perfecte inrichting, de zon de sneeuw enz enz!
Ook de communicatie mbt de booking, sleutel codes ez: perfect.
Graag komen we nog eens/ een paar maal terug naar TOP 1 !!!

Peter en Hilda de Boer

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende Chalet Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

winterportvakantie in chalet

5,0 rating
18 januari 2019

wederom een heerlijke vakantie gehad in het chalet. Voorzieningen zijn meer dan voortreffelijk. Uitzicht en bereikbaarheid prima. Uitermate gastvrije eigenaren.

Fam. van Ballegooijen

Het was weer top in top1

5,0 rating
29 juli 2020

Voor de vierde keer waren we in top 1van het chalet en wat hebben we weer genoten. Het appartement is schitterend gelegen als mooie uitvalsbasis voor vele prachtige wandeltochten. Je kan werkelijk alle kanten op en het ene dal is nog mooier dan het andere. Het chalet is bijna completer dan thuis. Werkelijk van alle gemakken voorzien en heerlijk schoon! Je voelt je er thuis. Ook in corona tijd heerlijk om met eigen gezin daar veilig te vertoeven. Overdag de bergen in en die zijn in de omgeving van neukirchen ook rustig. Alleen in supermarkten of gondels en musea gold de mondmaskerplicht maar dat is te overkomen. Ik hoop dat we nog eens terug mogen komen.

Fam van iwaarden

Compleet PlaatješŸ‘

5,0 rating
18 maart 2020

Wat hebben wij een geweldige week gehad in jullie huis met 11 personen.
En het contact tussen ons was super , snelle reacties en de borg ook al binnen 24 uur terug, Top.
Het huis was compleet en super schoon. Pistes waren ook goed en een prachtig uitzicht vanaf het huis.
Dank je wel dat we in jullie huis mochten verblijven.

Paul en Sonja Groen.

Prachtig!!

5,0 rating
10 maart 2020

Een zeer mooie ervaring gehad, Chalet was tiptop in orde met een adembenemende zicht!! Ons gezin ga je nog zeker terug zien..

Jamal

Genoten in het heerlijk Chalet

4,0 rating
18 februari 2020

Met ons hele gezin (kinderen en kleinkinderen) genoten van dit mooie huis in de sneeuw. Juist omdat het goed werkt om de twee verschillende appartementen te combineren, maakt het dat dit huis zo ideaal is met kinderen en kleinkinderen!

Fam. van der Meer

Fantastisch chalet

4,0 rating
14 februari 2020

Met 11 volwassenen hebben we ons prima vermaakt in dit compleet uitgerust modern en zeer smaakvol ingericht chalet. Door harde wind en sneeuw paar dagen niet kunnen skiƫn, dus extra veel tijd voor de geweldige hottub en fijne ir-sauna. Slaapkamers hebben hele goede en lange bedden. De eigenaren zijn goed bereikbaar voor vragen.

Wernher van der hoek

Skivakantie januari 2020

5,0 rating
4 februari 2020

Wederom een heerlijke skivakantie in het zeer comfortabele, mooie chalet van de familie Thiesen gehad. De gastheer en gastvrouw hebben er alles aan gedaan om een plezierig verblijf te hebben in het chalet. Wildkogel Arena is een leuk skigebied met voldoende uitwijkmogelijkheden en een ontzettend leuke rodelbaan in Bramberg.
Fam v Ballegooijen

Roland Van Ballegooijen

Heerlijk appartement

5,0 rating
25 januari 2020

Wij zaten van 12-19 januari in het appartement top 2. Het is een fijn appartement met een luxe uitstraling. Goede bedden en prettige douche en sauna. Alles wat je nodig hebt om na een vermoeiende dag skiƫn lekker uit te rusten. Het ligt iets de berg op, zodat je met sneeuw eventueel sneeuwkettingen nodig hebt. Chalet Denmach met zijn TOP appartementen maken de naam waar!
Mvg, Anke, Karin, Lars en Timo.

Anke

Laatste 5 beoordelingen

GEWELDIG

5,0 rating
4 februari 2020

Wat een geluk voor ons dat week 5 vrij kwam! ( heel triest voor de afzeggers.)
Met onze oudste dochter en partner en ons eerste kleinkind,Jason, HEERLIJK genoten van alles: het huis, de ruimte, de gezelligheid in huis, de houtkachel, het uitzicht, van elkaar, de perfecte inrichting, de zon de sneeuw enz enz!
Ook de communicatie mbt de booking, sleutel codes ez: perfect.
Graag komen we nog eens/ een paar maal terug naar TOP 1 !!!

Peter en Hilda de Boer

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende Chalet Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

winterportvakantie in chalet

5,0 rating
18 januari 2019

wederom een heerlijke vakantie gehad in het chalet. Voorzieningen zijn meer dan voortreffelijk. Uitzicht en bereikbaarheid prima. Uitermate gastvrije eigenaren.

Fam. van Ballegooijen

Het was weer top in top1

5,0 rating
29 juli 2020

Voor de vierde keer waren we in top 1van het chalet en wat hebben we weer genoten. Het appartement is schitterend gelegen als mooie uitvalsbasis voor vele prachtige wandeltochten. Je kan werkelijk alle kanten op en het ene dal is nog mooier dan het andere. Het chalet is bijna completer dan thuis. Werkelijk van alle gemakken voorzien en heerlijk schoon! Je voelt je er thuis. Ook in corona tijd heerlijk om met eigen gezin daar veilig te vertoeven. Overdag de bergen in en die zijn in de omgeving van neukirchen ook rustig. Alleen in supermarkten of gondels en musea gold de mondmaskerplicht maar dat is te overkomen. Ik hoop dat we nog eens terug mogen komen.

Fam van iwaarden

Compleet PlaatješŸ‘

5,0 rating
18 maart 2020

Wat hebben wij een geweldige week gehad in jullie huis met 11 personen.
En het contact tussen ons was super , snelle reacties en de borg ook al binnen 24 uur terug, Top.
Het huis was compleet en super schoon. Pistes waren ook goed en een prachtig uitzicht vanaf het huis.
Dank je wel dat we in jullie huis mochten verblijven.

Paul en Sonja Groen.

Beschikbaarheid en prijzen