• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 61 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Fantastische!

5,0 rating
1 maart 2022

De ligging en het huis is fantastisch mooi. Komen zeker nog eens terug.

Maurice

Alles klopt

5,0 rating
27 februari 2022

We hebben met heel veel plezier onze vakantie in Denmach doorgebracht. Dit is geen “vakantiehuisje” maar een huis waar alles klopt in een ongekende luxe. Volgend jaar weer!

Paul

Echt super!

5,0 rating
15 februari 2022

Wat hebben wij genoten, alles klopte. Fijn compleet huis met een prachtig uitzicht!
Heel goed bereikbaar

Joanneke

Fantastisch

5,0 rating
18 januari 2022

Wij verbleven van 9-16 januari 2022 in Top 1. Wat een geweldig huis met een fantastisch uitzicht. Het huis is voorzien van werkelijk alles wat het verblijf extra aangenaam maakt. Ook van de hot tub en sauna hebben we genoten! Iedere ochtend verse broodjes via de broodjesservice. Wij hebben veel geluk gehad met het weer, vooral zon. Dus ook heerlijk op het terras kunnen zitten. Het ski gebied is ons goed bevallen. Het is overzichtelijk en mooie pistes. Wil je verderop skiën, ook dat kan op korte afstand. Ook genoten van de rodelbaan in Bramberg. Kortom: een verblijf in dit mooie huis is zeker aan te raden en wij hopen zeker nog een keer terug te komen!

Familie Graafland

Heerlijk weekje in TOP 1

5,0 rating
3 oktober 2021

Een review schrijven omdat we voor de tweede keer een weekje hebben mogen genieten in Top 1. Na een regenachtige zomervakantie hebben we er weer voor gekozen om in september lekker een weekje naar het mooie Oostenrijk af te reizen. Vorig jaar beviel Top 1 ons zo goed dat we dit jaar opnieuw hebben besloten dit mooie appartement te huren.
Bij aankomst was het weer een feest van herkenning, dat is ook heerlijk als je een weekje tot rust wilt komen. Alles was goed voorbereid en na het uitpakken van de koffers kon het genieten beginnen.
In het appartement ontbreekt het je aan niets en de aanwezige spelletjes en boeken zorgen ervoor dat je genoeg te doen hebt. Overdag kan je, mits het weer goed is, enorm genieten van het uitzicht over het dal. Wij hadden het geluk dat het de hele week mooi weer was, zodoende hebben we de hele week rond gelopen in onze korte broek.
Na de hectiek van vorig jaar (Covid 19) gingen veel festiviteiten niet door. Ons doel dit jaar was om de Almabtrieb plus het bijbehorende feestje mee te maken. We moesten hiervoor een eindje rijden maar uiteindelijk was het een fantastische dag.
In de omgeving is voldoende te doen zodat je je niet hoeft te vervelen. De Krimmler waterval (de hoogste van Europa) is zeker de moeite waard. We hebben ook een bezoek gebracht aan de stad Lienz, deze stad bereik je door de Felbertauern tunnel (Tol) via Mittersil.
In Neukirchen (dal af naar beneden) kan je ook genieten van heerlijk eten. We hebben een bezoek gebracht aan de Pferdestall (contant betalen!) en Dorfstub’n, bij beide restaurants kan je heerlijk genieten van de Oostenrijkse keuken.
Kortom, wij hebben heerlijk genoten van het appartement van Irene en Fred! We verwachten in de toekomst nog wel weer terug te komen.
Met vriendelijke groet,
Familie van de Riet

Familie van de Riet

LEUKE VAKANTIE

5,0 rating
4 augustus 2021

We hebben 2 weken verbleven in top 2 met ons vijven. Alles is inderdaad aanwezig zoals omschreven, goeie bedden maar zouden de volgende keer toch voorkeur geven aan top 1 omdat de kamer voor de kinderen toch een beetje krap is (2 volwassen kinderen).
We hebben wel genoten van de sauna !
Als we dan toch een minpuntje zouden moeten aangeven dan is het misschien de oven waar we nooit echt aan uit zijn geraakt om die goed te gebruiken zelfs na het lezen van de gebruiksaanwijzing….
Kortom voor de rest zeer aan te bevelen.
Mooie omgeving met ontelbare mogelijkheden voor te ontdekken.
Familie Joos

Familie Joos

Response from Chalet Denmach | Vakantiehuis in de bergen

Bedankt voor jullie positieve beoordeling, heel jammer dat de Siemens gebruiksaanwijzing niet geheel duidelijk was.

Heerlijk chalet!

5,0 rating
14 juli 2021

We hebben een hele week mogen genieten van het hele chalet. Wij waren met een gezin van 10 personen en de ruimte was top. Wat een heerlijkheid. Ruim en alles is aanwezig. Elke avond in de hottube en genieten van het fantastische uitzicht. Bedden sliepen uitstekend. Dus zonder meer een echte aanrader.

Folkert Veenstra

Top huis

5,0 rating
13 juli 2021

We hebben twee weken lang top 1 gehuurd. Het was ook top,we huren al wat jaren vakantie woningen. Maar deze was de beste die we tot nu toe gehad hebben. Alles aanwezig je kan het zo gek niet bedenken. Uitzicht fantastisch en niet onbelangrijk de bedden zijn top. Kan niet beter.

Paul Koenders

TOP 1 is “TOP”

5,0 rating
26 september 2020

Wat hebben we een fantastische tijd gehad in jullie mooie, perfect afgewerkte en ingerichte appartement Top 1 het ontbrak ons echt aan niets en weer was ook heel mooi en werkelijk het uitzicht vanaf het balkon was in één woord geweldig!
Wij komen al ruim 30 jaar in Oostenrijk (zomer/winter) maar nu was ons doel om in de maand september eens een almabtrieb mee te maken maar gezien de huidige Covid-19 maatregelen werd ons al snel duidelijk dat deze grotendeels in beperkte mate doorgang zouden vinden. Uiteindelijk hebben we deze toch gezien in Fieberbrunn en dit was ons doel, en wat hebben we er van genoten.
Tot slot: we hebben een “TOP” vakantie gehad, en komen graag terug.
Familie van de Riet

Familie van de Riet

Heel fijn chalet

5,0 rating
22 september 2020

We verbleven in september 2020 een week in Top 2. Een heerlijk comfortabel chalet! We hebben genoten van het chalet, de omgeving en we hadden gelukkig prachtig weer. Met name de mooie afwerking van het chalet en de goede bedden vielen ons op. Wij komen terug!

Marc & Niels

Laatste 5 beoordelingen

Fantastische!

5,0 rating
1 maart 2022

De ligging en het huis is fantastisch mooi. Komen zeker nog eens terug.

Maurice

Alles klopt

5,0 rating
27 februari 2022

We hebben met heel veel plezier onze vakantie in Denmach doorgebracht. Dit is geen “vakantiehuisje” maar een huis waar alles klopt in een ongekende luxe. Volgend jaar weer!

Paul

Echt super!

5,0 rating
15 februari 2022

Wat hebben wij genoten, alles klopte. Fijn compleet huis met een prachtig uitzicht!
Heel goed bereikbaar

Joanneke

Fantastisch

5,0 rating
18 januari 2022

Wij verbleven van 9-16 januari 2022 in Top 1. Wat een geweldig huis met een fantastisch uitzicht. Het huis is voorzien van werkelijk alles wat het verblijf extra aangenaam maakt. Ook van de hot tub en sauna hebben we genoten! Iedere ochtend verse broodjes via de broodjesservice. Wij hebben veel geluk gehad met het weer, vooral zon. Dus ook heerlijk op het terras kunnen zitten. Het ski gebied is ons goed bevallen. Het is overzichtelijk en mooie pistes. Wil je verderop skiën, ook dat kan op korte afstand. Ook genoten van de rodelbaan in Bramberg. Kortom: een verblijf in dit mooie huis is zeker aan te raden en wij hopen zeker nog een keer terug te komen!

Familie Graafland

Heerlijk weekje in TOP 1

5,0 rating
3 oktober 2021

Een review schrijven omdat we voor de tweede keer een weekje hebben mogen genieten in Top 1. Na een regenachtige zomervakantie hebben we er weer voor gekozen om in september lekker een weekje naar het mooie Oostenrijk af te reizen. Vorig jaar beviel Top 1 ons zo goed dat we dit jaar opnieuw hebben besloten dit mooie appartement te huren.
Bij aankomst was het weer een feest van herkenning, dat is ook heerlijk als je een weekje tot rust wilt komen. Alles was goed voorbereid en na het uitpakken van de koffers kon het genieten beginnen.
In het appartement ontbreekt het je aan niets en de aanwezige spelletjes en boeken zorgen ervoor dat je genoeg te doen hebt. Overdag kan je, mits het weer goed is, enorm genieten van het uitzicht over het dal. Wij hadden het geluk dat het de hele week mooi weer was, zodoende hebben we de hele week rond gelopen in onze korte broek.
Na de hectiek van vorig jaar (Covid 19) gingen veel festiviteiten niet door. Ons doel dit jaar was om de Almabtrieb plus het bijbehorende feestje mee te maken. We moesten hiervoor een eindje rijden maar uiteindelijk was het een fantastische dag.
In de omgeving is voldoende te doen zodat je je niet hoeft te vervelen. De Krimmler waterval (de hoogste van Europa) is zeker de moeite waard. We hebben ook een bezoek gebracht aan de stad Lienz, deze stad bereik je door de Felbertauern tunnel (Tol) via Mittersil.
In Neukirchen (dal af naar beneden) kan je ook genieten van heerlijk eten. We hebben een bezoek gebracht aan de Pferdestall (contant betalen!) en Dorfstub’n, bij beide restaurants kan je heerlijk genieten van de Oostenrijkse keuken.
Kortom, wij hebben heerlijk genoten van het appartement van Irene en Fred! We verwachten in de toekomst nog wel weer terug te komen.
Met vriendelijke groet,
Familie van de Riet

Familie van de Riet

Beschikbaarheid en prijzen