• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 59 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Prachtig!!

5,0 rating
10 maart 2020

Een zeer mooie ervaring gehad, Chalet was tiptop in orde met een adembenemende zicht!! Ons gezin ga je nog zeker terug zien..

Jamal

Genoten in het heerlijk Chalet

4,0 rating
18 februari 2020

Met ons hele gezin (kinderen en kleinkinderen) genoten van dit mooie huis in de sneeuw. Juist omdat het goed werkt om de twee verschillende appartementen te combineren, maakt het dat dit huis zo ideaal is met kinderen en kleinkinderen!

Fam. van der Meer

Fantastisch chalet

4,0 rating
14 februari 2020

Met 11 volwassenen hebben we ons prima vermaakt in dit compleet uitgerust modern en zeer smaakvol ingericht chalet. Door harde wind en sneeuw paar dagen niet kunnen skiën, dus extra veel tijd voor de geweldige hottub en fijne ir-sauna. Slaapkamers hebben hele goede en lange bedden. De eigenaren zijn goed bereikbaar voor vragen.

Wernher van der hoek

Skivakantie januari 2020

5,0 rating
4 februari 2020

Wederom een heerlijke skivakantie in het zeer comfortabele, mooie chalet van de familie Thiesen gehad. De gastheer en gastvrouw hebben er alles aan gedaan om een plezierig verblijf te hebben in het chalet. Wildkogel Arena is een leuk skigebied met voldoende uitwijkmogelijkheden en een ontzettend leuke rodelbaan in Bramberg.
Fam v Ballegooijen

Roland Van Ballegooijen

GEWELDIG

5,0 rating
4 februari 2020

Wat een geluk voor ons dat week 5 vrij kwam! ( heel triest voor de afzeggers.)
Met onze oudste dochter en partner en ons eerste kleinkind,Jason, HEERLIJK genoten van alles: het huis, de ruimte, de gezelligheid in huis, de houtkachel, het uitzicht, van elkaar, de perfecte inrichting, de zon de sneeuw enz enz!
Ook de communicatie mbt de booking, sleutel codes ez: perfect.
Graag komen we nog eens/ een paar maal terug naar TOP 1 !!!

Peter en Hilda de Boer

Heerlijk appartement

5,0 rating
25 januari 2020

Wij zaten van 12-19 januari in het appartement top 2. Het is een fijn appartement met een luxe uitstraling. Goede bedden en prettige douche en sauna. Alles wat je nodig hebt om na een vermoeiende dag skiën lekker uit te rusten. Het ligt iets de berg op, zodat je met sneeuw eventueel sneeuwkettingen nodig hebt. Chalet Denmach met zijn TOP appartementen maken de naam waar!
Mvg, Anke, Karin, Lars en Timo.

Anke

Herfstvakantie 2019

5,0 rating
7 november 2019

Van 26 oktober 2019 tot 2 november 2019 logeerden we met ons gezin in chalet Denmach met als doel: genieten en de batterijen opladen. En dat hebben we gedaan. We hebben genoten van de regio (onze eerste maal Oostenrijk), we hebben genoten van het prachtig en formidabel uitgerust chalet, uitzicht, sauna en hot tub incluis én geslapen als een roos. De korte wandelingen die we deden, deden we op de Rossberg, kochten er lekkere honing bij Evi en Roland Gracher (nummer 100), het dorpje Neunkirchen am Grossvenediger ligt op wandelafstand. In café Fichtenrand hebben we meermaals ons buikje gevuld (26 oktober is Nationale Feestdag in Oostenrijk en zijn alle winkels dicht), in Kristallbad in Wald genoten we van een plonsje. De citytrip naar Salzburg was een voltreffer én de batterijen zijn opnieuw 100%. En aan het herfstweer (en het laagseizoen) hebben we ons aangepast. We komen terug! Ongetwijfeld!

Sven en Evelien Berg-Touquet

Super Herfstvakantie

5,0 rating
22 oktober 2019

Genoten in dit prachtige chalet. Zeer luxe afwerking en lekker de ruimte. Een prachtig gebied om te wandelen, wielrennen en te genieten van de prachtige natuur.
Het nabij gelegen zwembad vonden de kinderen heerlijk.
Ook buiten het skiseizoen en de zomervakantie een heerlijke plek om naar toe te gaan.

Paijmans

GROOTS GENIETEN

5,0 rating
23 september 2019

Wij hebben in september, 2 weken doorgebracht in chalet Denmach. (Top 1). Vanaf dag 1 was ik helemaal in mijn element. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het uitzicht was subliem. Gedurende de twee weken hebben we af en toe regen en zelfs natte sneeuw gehad, maar het was geen enkel punt om dat in het chalet door te brengen. Zowel op de bank als aan de eetkamertafel was het heerlijk om een boek te lezen. Tevens gaf de sauna een aangename onderbreking. Mijn moeder is slecht ter been, maar de trap naar Top 1 was voor haar goed te doen. (De treden zijn niet erg hoog).
Als ik vragen had, was het contact met Irene snel gelegd en haar reactie kwam ook razendsnel.
Eigenlijk kan ik geen enkele aanbeveling bedenken.
De vakantie voor volgend jaar is alweer geboekt!

Ellen

Het pure genieten !

5,0 rating
3 september 2019

Vakantie in Top 1 is puur genieten. Een goede nachtrust, heerlijke douche, de broodjes aan huis bezorgd en ontbijten op het ruime terras met een prachtig uitzicht. Het huis straalt rust en ruimte uit en is echt van alle gemakken voorzien. Vriendelijke eigenaren die het helemaal snappen !

Frankie en Miranda

Laatste 5 beoordelingen

Heerlijk weekje in TOP 1

5,0 rating
3 oktober 2021

Een review schrijven omdat we voor de tweede keer een weekje hebben mogen genieten in Top 1. Na een regenachtige zomervakantie hebben we er weer voor gekozen om in september lekker een weekje naar het mooie Oostenrijk af te reizen. Vorig jaar beviel Top 1 ons zo goed dat we dit jaar opnieuw hebben besloten dit mooie appartement te huren.
Bij aankomst was het weer een feest van herkenning, dat is ook heerlijk als je een weekje tot rust wilt komen. Alles was goed voorbereid en na het uitpakken van de koffers kon het genieten beginnen.
In het appartement ontbreekt het je aan niets en de aanwezige spelletjes en boeken zorgen ervoor dat je genoeg te doen hebt. Overdag kan je, mits het weer goed is, enorm genieten van het uitzicht over het dal. Wij hadden het geluk dat het de hele week mooi weer was, zodoende hebben we de hele week rond gelopen in onze korte broek.
Na de hectiek van vorig jaar (Covid 19) gingen veel festiviteiten niet door. Ons doel dit jaar was om de Almabtrieb plus het bijbehorende feestje mee te maken. We moesten hiervoor een eindje rijden maar uiteindelijk was het een fantastische dag.
In de omgeving is voldoende te doen zodat je je niet hoeft te vervelen. De Krimmler waterval (de hoogste van Europa) is zeker de moeite waard. We hebben ook een bezoek gebracht aan de stad Lienz, deze stad bereik je door de Felbertauern tunnel (Tol) via Mittersil.
In Neukirchen (dal af naar beneden) kan je ook genieten van heerlijk eten. We hebben een bezoek gebracht aan de Pferdestall (contant betalen!) en Dorfstub’n, bij beide restaurants kan je heerlijk genieten van de Oostenrijkse keuken.
Kortom, wij hebben heerlijk genoten van het appartement van Irene en Fred! We verwachten in de toekomst nog wel weer terug te komen.
Met vriendelijke groet,
Familie van de Riet

Familie van de Riet

Fijne tijd gehad in top 2!!

5,0 rating
16 september 2020

We hebben een heerlijke vakantie gehad in het fijne en schone appartement!
Prachtig uitzicht en mooie omgeving.
Fam V.Wijngaarden

Van Wijngaarden

LEUKE VAKANTIE

5,0 rating
4 augustus 2021

We hebben 2 weken verbleven in top 2 met ons vijven. Alles is inderdaad aanwezig zoals omschreven, goeie bedden maar zouden de volgende keer toch voorkeur geven aan top 1 omdat de kamer voor de kinderen toch een beetje krap is (2 volwassen kinderen).
We hebben wel genoten van de sauna !
Als we dan toch een minpuntje zouden moeten aangeven dan is het misschien de oven waar we nooit echt aan uit zijn geraakt om die goed te gebruiken zelfs na het lezen van de gebruiksaanwijzing….
Kortom voor de rest zeer aan te bevelen.
Mooie omgeving met ontelbare mogelijkheden voor te ontdekken.
Familie Joos

Familie Joos

Response from Chalet Denmach | Vakantiehuis in de bergen

Bedankt voor jullie positieve beoordeling, heel jammer dat de Siemens gebruiksaanwijzing niet geheel duidelijk was.

Heerlijk chalet!

5,0 rating
14 juli 2021

We hebben een hele week mogen genieten van het hele chalet. Wij waren met een gezin van 10 personen en de ruimte was top. Wat een heerlijkheid. Ruim en alles is aanwezig. Elke avond in de hottube en genieten van het fantastische uitzicht. Bedden sliepen uitstekend. Dus zonder meer een echte aanrader.

Folkert Veenstra

Top huis

5,0 rating
13 juli 2021

We hebben twee weken lang top 1 gehuurd. Het was ook top,we huren al wat jaren vakantie woningen. Maar deze was de beste die we tot nu toe gehad hebben. Alles aanwezig je kan het zo gek niet bedenken. Uitzicht fantastisch en niet onbelangrijk de bedden zijn top. Kan niet beter.

Paul Koenders

Beschikbaarheid en prijzen