• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 53 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Genieten!

5,0 rating
10 juli 2019

We waren zeer aangenaam verrast toen we het huis binnenkwamen. Plaatjes op de website zijn vaak veelbelovend, maar in dit geval wordt het allemaal waargemaakt. We hebben genoten van het sfeervolle, complete en comfortabele huis en natuurlijk van de prachtige omgeving. Een absolute aanrader.

Heleen Zuidema

Super appartement, geweldig

5,0 rating
3 juli 2019

Wat een geweldig vakantie hebben wij mogen vieren in chalet Denmach , in het appartement ontbreekt het aan niets, mooie keuken, ruim leef gedeelte, prachtige en ruime douche en heerlijke bedden. Daarnaast een geweldige ligging met een prachtig uitzicht. Wij hadden onze motor mee en hebben prachtige tourtochten gemaakt vanuit het appartement. Het appartement is een echte aanrader, wij komen zeker nog eens terug.

Tiben

Heerlijk!!

5,0 rating
26 juni 2019

Voor de tweede keer waren we op bezoek bij Chalet Denmach. Vorige keer zaten we beneden, nu boven en beide keren hebben we volop genoten van het mooie huis met het prachtige uitzicht! Bij binnenkomst voelden we ons, ook nu weer, helemaal thuis. Lekker zitten, fijne keuken, goed slapen in een lekker bed en dan niet te vergeten de mooie ruime badkamer met heerlijke douche. Wat kunnen we nog meer vermelden? Als je voor Chalet Denmach kiest, dan maak je een goede keuze!

Erik en Marijke van der Goot

Heerlijk genoten !

5,0 rating
1 mei 2019

Een heerlijke week gehad in jullie prachtige appartement (top 2).
Aan alles is gedacht.
Het uitzicht is fenomenaal.
Mooie herinneringen!
Ligging centraal van prachtige plekken en heerlijk gewandeld.
Bedankt voor alles !

Fan. Van Gogh, Drunen

Het was supermooi en ideale ligging en indeling en Fred en Irene zijn ontzettend gastvrij!

5,0 rating
17 april 2019

We hebben een onvergetelijke skivakantie gehad met de hele familie (met zijn twaalven).
Het appartement, de hottub, het terras, het weer, de vriendelijkheid van de eigenaren hebben voor deze indrukken gezorgd! Ontzettend bedankt!

Fam Feith

Chalet, een en al TOP !

5,0 rating
25 januari 2019

Na geruststellende mail-communicatie voorafgaand aan vertrek wegens ‘overdaad’ aan sneeuwval Januari 2019, bleek het Chalet dè plek om sinds jaren de gezinsleden met aanhang te ervaren tijdens de wintersport! Warme plek in de breedste zin van het woord!

Aart en Betsy en nog 9 anderen

Chalet Denmach: álles kl♥️pt !

5,0 rating
10 oktober 2018

Top! (2, in ons geval 😉)
Een heerlijke thuisbasis om een week van deze Goldener Herbst te genieten!

Familie Rovers

wasmachine en droger was geweldig

5,0 rating
30 juli 2018

20juli 2018 Mooie vakantie gehad super appartement alles aanwezig.
Heerlijk rustige plek we zijn er fijn tot rust gekomen en toch voldoende gedaan in de weken dat we er waren.
En als er wat was werd er ook door eigenaren direct aktie ondernomen om het op te lossen kortom een geweldig appartement.
Flip Jenny Gerrit en Hetty

F.Schoenman

Prachtig huis

5,0 rating
21 juni 2018

Wij hebben een super fijne week gehad in Chalet Denmach. Het huis en de omgeving zijn in 1 woord geweldig. Ook het contact met jullie verliep super.
Bedankt.
Hart. groeten Fam. Van As

Fam Van As

Fantastisch!!

5,0 rating
13 mei 2018

Gisteren terug gekomen van een fantastische week in chalet Denmach.(top2)
Wat een prachtig chalet, echt aan alles is gedacht.
Zeker voor herhaling vatbaar,en het uitzicht is echt super mooi.

C de Heus

Laatste 5 beoordelingen

Fijn huis in prachtige omgeving

5,0 rating
12 augustus 2020

We hebben Chalet Denmach voor een week gehuurd. Een prachtig ruim huis. Bij aankomst was het koud en regenachtig, dus de hottub aangestoken en heerlijk ontspannen. In de omgeving is zo veel te doen dat we aan een week lang niet genoeg hadden. Voor herhaling vatbaar!

Jeroen, Liza en de kinderen

Het was weer top in top1

5,0 rating
29 juli 2020

Voor de vierde keer waren we in top 1van het chalet en wat hebben we weer genoten. Het appartement is schitterend gelegen als mooie uitvalsbasis voor vele prachtige wandeltochten. Je kan werkelijk alle kanten op en het ene dal is nog mooier dan het andere. Het chalet is bijna completer dan thuis. Werkelijk van alle gemakken voorzien en heerlijk schoon! Je voelt je er thuis. Ook in corona tijd heerlijk om met eigen gezin daar veilig te vertoeven. Overdag de bergen in en die zijn in de omgeving van neukirchen ook rustig. Alleen in supermarkten of gondels en musea gold de mondmaskerplicht maar dat is te overkomen. Ik hoop dat we nog eens terug mogen komen.

Fam van iwaarden

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende Chalet Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

winterportvakantie in chalet

5,0 rating
18 januari 2019

wederom een heerlijke vakantie gehad in het chalet. Voorzieningen zijn meer dan voortreffelijk. Uitzicht en bereikbaarheid prima. Uitermate gastvrije eigenaren.

Fam. van Ballegooijen

Fijne tijd gehad in top 2!!

5,0 rating
16 september 2020

We hebben een heerlijke vakantie gehad in het fijne en schone appartement!
Prachtig uitzicht en mooie omgeving.
Fam V.Wijngaarden

Van Wijngaarden

Beschikbaarheid en prijzen