• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 75 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Heerlijk chalet!

5,0 rating
14 juli 2021

We hebben een hele week mogen genieten van het hele chalet. Wij waren met een gezin van 10 personen en de ruimte was top. Wat een heerlijkheid. Ruim en alles is aanwezig. Elke avond in de hottube en genieten van het fantastische uitzicht. Bedden sliepen uitstekend. Dus zonder meer een echte aanrader.

Folkert Veenstra

Top huis

5,0 rating
13 juli 2021

We hebben twee weken lang top 1 gehuurd. Het was ook top,we huren al wat jaren vakantie woningen. Maar deze was de beste die we tot nu toe gehad hebben. Alles aanwezig je kan het zo gek niet bedenken. Uitzicht fantastisch en niet onbelangrijk de bedden zijn top. Kan niet beter.

Paul Koenders

TOP 1 is “TOP”

5,0 rating
26 september 2020

Wat hebben we een fantastische tijd gehad in jullie mooie, perfect afgewerkte en ingerichte appartement Top 1 het ontbrak ons echt aan niets en weer was ook heel mooi en werkelijk het uitzicht vanaf het balkon was in één woord geweldig!
Wij komen al ruim 30 jaar in Oostenrijk (zomer/winter) maar nu was ons doel om in de maand september eens een almabtrieb mee te maken maar gezien de huidige Covid-19 maatregelen werd ons al snel duidelijk dat deze grotendeels in beperkte mate doorgang zouden vinden. Uiteindelijk hebben we deze toch gezien in Fieberbrunn en dit was ons doel, en wat hebben we er van genoten.
Tot slot: we hebben een “TOP” vakantie gehad, en komen graag terug.
Familie van de Riet

Familie van de Riet

Heel fijn chalet

5,0 rating
22 september 2020

We verbleven in september 2020 een week in Top 2. Een heerlijk comfortabel chalet! We hebben genoten van het chalet, de omgeving en we hadden gelukkig prachtig weer. Met name de mooie afwerking van het chalet en de goede bedden vielen ons op. Wij komen terug!

Marc & Niels

Fijne tijd gehad in top 2!!

5,0 rating
16 september 2020

We hebben een heerlijke vakantie gehad in het fijne en schone appartement!
Prachtig uitzicht en mooie omgeving.
Fam V.Wijngaarden

Van Wijngaarden

Fijn huis in prachtige omgeving

5,0 rating
12 augustus 2020

We hebben Chalet Denmach voor een week gehuurd. Een prachtig ruim huis. Bij aankomst was het koud en regenachtig, dus de hottub aangestoken en heerlijk ontspannen. In de omgeving is zo veel te doen dat we aan een week lang niet genoeg hadden. Voor herhaling vatbaar!

Jeroen, Liza en de kinderen

Het was weer top in top1

5,0 rating
29 juli 2020

Voor de vierde keer waren we in top 1van het chalet en wat hebben we weer genoten. Het appartement is schitterend gelegen als mooie uitvalsbasis voor vele prachtige wandeltochten. Je kan werkelijk alle kanten op en het ene dal is nog mooier dan het andere. Het chalet is bijna completer dan thuis. Werkelijk van alle gemakken voorzien en heerlijk schoon! Je voelt je er thuis. Ook in corona tijd heerlijk om met eigen gezin daar veilig te vertoeven. Overdag de bergen in en die zijn in de omgeving van neukirchen ook rustig. Alleen in supermarkten of gondels en musea gold de mondmaskerplicht maar dat is te overkomen. Ik hoop dat we nog eens terug mogen komen.

Fam van iwaarden

Compleet Plaatje👍

5,0 rating
18 maart 2020

Wat hebben wij een geweldige week gehad in jullie huis met 11 personen.
En het contact tussen ons was super , snelle reacties en de borg ook al binnen 24 uur terug, Top.
Het huis was compleet en super schoon. Pistes waren ook goed en een prachtig uitzicht vanaf het huis.
Dank je wel dat we in jullie huis mochten verblijven.

Paul en Sonja Groen.

Prachtig!!

5,0 rating
10 maart 2020

Een zeer mooie ervaring gehad, Chalet was tiptop in orde met een adembenemende zicht!! Ons gezin ga je nog zeker terug zien..

Jamal

Genoten in het heerlijk Chalet

4,0 rating
18 februari 2020

Met ons hele gezin (kinderen en kleinkinderen) genoten van dit mooie huis in de sneeuw. Juist omdat het goed werkt om de twee verschillende appartementen te combineren, maakt het dat dit huis zo ideaal is met kinderen en kleinkinderen!

Fam. van der Meer

Laatste 5 beoordelingen

Perfecte locatie

5,0 rating
25 januari 2023

Verblijf in Top2 is uitstekend bevallen. De locatie is een perfecte uitvalsbasis voor wandelen, rodelen en skiën. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende skigebieden. Ook om te wandelen verschillende mogelijkheden. De Krimml watervallen zijn zeker een bezoek waard. Woning is zeer compleet uitgerust. Zeker aan te bevelen!

Gerda

Geweldig

5,0 rating
11 januari 2023

Wat een fantastisch verblijf in alle luxe. We komen heel graag terug.

Thomas Prins

Je verveelt je echt niet!

5,0 rating
4 oktober 2022

Veertien dagen Denmach verveelt echt niet. Chalet is gebouwd met veel aandacht voor de kleinste details. Overal is aan gedacht om huurders het naar hun zin te maken. De bouw en het interieur is tot in de perfectie uitgevoerd met gebruikmaking van kwalitatief zeer goede materialen. De omgeving en met name het uitzicht op het dal en de hoge besneeuwde bergtoppen is prachtig. Dorp Neukirchen is om de hoek en winkels makkelijk met auto bereikbaar. Wij hebben een mooie tijd doorgebracht aldaar en zullen dit chalet zeker bij anderen aanbevelen. Jan en José

Jan en José

Waanzinnig!!

5,0 rating
28 september 2022

Voor de 2de keer 2 weekjes verbleven in Top 1. Wat een waanzinnige stek. Uren gewandeld, geklommen en gedaald in de bergen. Zoveel mooie en verschillende routes. We hebben 1 route opnieuw gewandeld. Een absolute aanrader is de wandeling naar de Seebachsee. Vorig jaar zaten we met de voetjes in ’t meer om af te koelen, dit jaar liepen we door de sneeuw. Zelfde plek, totaal andere ervaring. We hebben weer mogen genieten van de gastvrijheid. Het chalet is in 1 woord: Waanzinnig! Het voelde nu als thuiskomen. Dank je wel voor de mooie herinneringen die we hebben kunnen en mogen maken. We hopen tot ziens:)

Mireille Verhagen

Genoten!

5,0 rating
16 september 2022

We hebben erg genoten een heel mooi uitzicht.
Appartement zag er erg mooi en schoon uit .
Veel te doen in de omgeving b.v. de watervallen ,stuwmeer bij Koningsleiten.
Is ook een mooie autorit er naar toe.
De restaurants die in de map staan zijn erg goed..
Kortom we hebben erg genoten en komen zeker een keer terug maar dan langer als een week.

Peter en Annemiek Botman

Beschikbaarheid en prijzen