• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 53 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Fijne tijd gehad

5,0 rating
27 juli 2016

Hallo Irene ,
Wij willen jullie nog bedanken voor de heerlijke dagen wat wij hebben gehad in jullie huis.
Prachtig. Wat een fijn en mooi huis. Heerlijke bedden. Fijne douche. Echt alles was er.
Ik kijk met zo,n fijn gevoel erop terug. We hebben mooie wandelingen gemaakt.
Als het aan mij ligt gaan we volgend jaar weer.
Bedankt Fam Schut Harfsen

Fam Schut

als god in Oostenrijk

5,0 rating
26 juli 2016

Ze zeggen wel eens : als god in Frankrijk! Maar als je hier bent in chalet Denmach dan zouden ze dat beter in Oostenrijk kunnen veranderen. Wat een supercompleet en mooi afgewerkt apartement. En wat een prachtige ligging. Helaas kunnen jullie het weer niet maken want dan weet ik zeker dat dat ook prachtig zou zijn. Wij zitten hier nu in top 1 en genieten elke dag. Er is heel veel te ondernemen dicht in de buurt. Vandaag de Obersulzbach gedaan tot aan de Berndalm en gister de wildkogel naar de fruhmesser. Prachtig de natuur. En dan is het heerlijk thuiskomen hier. Bedankt!!

Jacco van iwaarden

Voelt als thuis

5,0 rating
2 juni 2016

Met 3 stellen hebben wij onze voorjaarsvakantie in jullie prachtige chalet mogen doorbrengen. Direct bij binnenkomst voelden wij ons thuis. Het uitzicht vanuit het chalet op de bergen en het aangrenzende hertenkamp zijn geweldig. Aan niets ontbreekt het in het chalet, dat bovendien een zeer goede uitvalsbasis is, voor talrijke uitstapjes in de omgeving. Fred en Irene, wij maken jullie een oprecht compliment met dit fraaie bezit, waar jullie best trots op mogen zijn. Tenslotte willen wij jullie bedanken voor de vriendelijke en correcte afhandeling van afspraken en het beantwoorden van vragen onzerzijds.
Gewoonweg top.

Fam. van Olst, Theunissen, Smit-Vrijhof

Mooi huis

4,0 rating
14 maart 2016

In de week van 5 t/m 12 maart 2016 een week lang gebivakkeerd in Denmach-top 2 appartement. En dat is ons zeer goed bevallen: bedden, sauna, aparte toilet, badkamer, keuken, lekkere zitbank, etc. Het voelde allemaal prima en is ons uitstekend bevallen. Een herhaling waard.

Willem van den Bremer en collega’s

Januari

5,0 rating
20 februari 2016

Eind januari 2016 hebben we met zijn vieren een heerlijke week in Chalet Denmach (appartement Top 2) doorgebracht. Het appartement was een fijne plek om te verblijven, met veel comfort en een smaakvolle inrichting. We hebben er alles in aangetroffen om ons verblijf aangenaam te maken, goede bedden (heel belangrijk!), een fijne badkamer. Het klimaat in huis is aangenaam.. Het hoogtepunt is de infraroodsauna, wat een heerlijke ervaring na een dag in de sneeuw.
De website belooft niets te veel. Een van de extra’s, alhoewel ook dat helemaal goed op de website staat, is het mooie uitzicht op de Grossvenediger. We vonden het leuk om Irene en Fred even te ontmoeten.
We hopen zeker nog eens terug te komen.

Fam. van Lankveld

Heerlijk geweest

5,0 rating
2 september 2015

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie schitterende chalet (Top1) Wat een uitzicht en aan alles is gedacht en over nagedacht.
‘S ochtends heerlijk ontbeten buiten op het terras en ‘s avonds lekker ontspannen op de loungeset. Overdag hebben we schitterende wandelingen in de buurt gemaakt, zijn naar de krimml watervallen en grossglockner geweest.
Wij komen vast nog een keer terug.

Fam. Eenink en Berns

Geslaagd

5,0 rating
31 augustus 2015

Afgelopen zomer hebben wij twee weken in dit geweldige chalet doorgebracht. Chalet Denmach is een prachtig huis op een mooie locatie met een geweldig uitzicht! Bij de inrichting van het chalet is werkelijk aan alles gedacht. Een echte aanrader voor een geslaagde vakantie!

Coreline Baijense

Twee geweldige weken

5,0 rating
20 juli 2015

Twee geweldige weken gehad in chalet Denmach. We waren met 5 personen en hadden het gehele huis gehuurd. Alles even mooi, keurig en zeer schoon. Geweldige bedden. Fiets, wandel en zwemgelegenheden in ruime mate aanwezig. Een echte aanrader! Het weer was fantastisch, we hebben 14 dagen lang geen lange broek aangehad. Familie Tiesen heel erg bedankt dat we van jullie prachtige woning gebruik mochten maken. Wellicht in de toekomst nog een keer………….
De Jonge Munt, uw partner in administratieve – en notariële dienstverlening.
http://www.dejongemunt.nl

R.P. Muntinga

Paasweek

5,0 rating
22 april 2015

Met de Pasen hebben we een heerlijke week in het mooie chalet Denmach gehad. Aan het begin van de week kregen we als kadootje nog een vers pak sneeuw, voldoende om er een week op te kunnen boarden. Ook de thuisblijvers hebben zich in de omgeving uitstekend kunnen vermaken, zo zijn er genoeg wandelmogelijkheden. De Oostenrijkse gemütlichheid beviel ons ook erg goed.
Kortom voor herhaling vatbaar, wij hebben al zin in volgend jaar ? !

Annelise

Mooie vakantie gehad

5,0 rating
20 maart 2015

Met 8 personen vorige week een geweldige vakantie gehad! Chalet Denmach was een heerlijke accomodatie! Het chalet was schoon en van alle gemakken voorzien. Mijn mede reisgenoten waren fanatieke wintersporters, na het ontbijt (iedere ochtend verse broodjes aan de voordeur), gingen zij oppad. De afstanden naar de diverse skigebieden waren prima te overbruggen en makkelijk met de auto bereikbaar. Ik heb zelf vooral de bedden, sauna en het balkon getest, en goed gekeurd ? De boxspringbedden slapen heerlijk, de sauna is snel op temperatuur en het balkon is ruim en voorzien van lekker loungeset. Chalet Denmach; een echte aanrader!

Ellen Minten

Laatste 5 beoordelingen

Fijn huis in prachtige omgeving

5,0 rating
12 augustus 2020

We hebben Chalet Denmach voor een week gehuurd. Een prachtig ruim huis. Bij aankomst was het koud en regenachtig, dus de hottub aangestoken en heerlijk ontspannen. In de omgeving is zo veel te doen dat we aan een week lang niet genoeg hadden. Voor herhaling vatbaar!

Jeroen, Liza en de kinderen

Het was weer top in top1

5,0 rating
29 juli 2020

Voor de vierde keer waren we in top 1van het chalet en wat hebben we weer genoten. Het appartement is schitterend gelegen als mooie uitvalsbasis voor vele prachtige wandeltochten. Je kan werkelijk alle kanten op en het ene dal is nog mooier dan het andere. Het chalet is bijna completer dan thuis. Werkelijk van alle gemakken voorzien en heerlijk schoon! Je voelt je er thuis. Ook in corona tijd heerlijk om met eigen gezin daar veilig te vertoeven. Overdag de bergen in en die zijn in de omgeving van neukirchen ook rustig. Alleen in supermarkten of gondels en musea gold de mondmaskerplicht maar dat is te overkomen. Ik hoop dat we nog eens terug mogen komen.

Fam van iwaarden

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende Chalet Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

winterportvakantie in chalet

5,0 rating
18 januari 2019

wederom een heerlijke vakantie gehad in het chalet. Voorzieningen zijn meer dan voortreffelijk. Uitzicht en bereikbaarheid prima. Uitermate gastvrije eigenaren.

Fam. van Ballegooijen

Fijne tijd gehad in top 2!!

5,0 rating
16 september 2020

We hebben een heerlijke vakantie gehad in het fijne en schone appartement!
Prachtig uitzicht en mooie omgeving.
Fam V.Wijngaarden

Van Wijngaarden

Beschikbaarheid en prijzen