• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 55 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Paasweek

5,0 rating
22 april 2015

Met de Pasen hebben we een heerlijke week in het mooie chalet Denmach gehad. Aan het begin van de week kregen we als kadootje nog een vers pak sneeuw, voldoende om er een week op te kunnen boarden. Ook de thuisblijvers hebben zich in de omgeving uitstekend kunnen vermaken, zo zijn er genoeg wandelmogelijkheden. De Oostenrijkse gemütlichheid beviel ons ook erg goed.
Kortom voor herhaling vatbaar, wij hebben al zin in volgend jaar ? !

Annelise

Mooie vakantie gehad

5,0 rating
20 maart 2015

Met 8 personen vorige week een geweldige vakantie gehad! Chalet Denmach was een heerlijke accomodatie! Het chalet was schoon en van alle gemakken voorzien. Mijn mede reisgenoten waren fanatieke wintersporters, na het ontbijt (iedere ochtend verse broodjes aan de voordeur), gingen zij oppad. De afstanden naar de diverse skigebieden waren prima te overbruggen en makkelijk met de auto bereikbaar. Ik heb zelf vooral de bedden, sauna en het balkon getest, en goed gekeurd ? De boxspringbedden slapen heerlijk, de sauna is snel op temperatuur en het balkon is ruim en voorzien van lekker loungeset. Chalet Denmach; een echte aanrader!

Ellen Minten

Superluxe

5,0 rating
21 februari 2015

Wat hebben wij (met z’n zevenen) genoten van dit super luxe chalet en het adembenemende uitzicht. Wij voelden ons er meteen thuis.
In het chalet ontbreekt werkelijk niets, alles is ruim opgezet en met met liefde afgewerkt. Ook was het heerlijk relaxen in de sauna.
Echt een aanrader!

Anja

Hockeyclub Laren

5,0 rating
13 februari 2015

Met 9 vrouwen van hockeyclub Laren NH een kleine week doorgebracht in dit prachtige chalet. Het chalet is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien, tot in de kleinste details. We hebben heerlijk geskied en gewandeld. Prima skigebied, prachtige bergrestaurants en genieten in het chalet met een grote eettafel, houtkachel, heerlijke bank en een mooi uitzicht over de bergen! Kortom een aanrader voor iedereen! Irene bedankt voor alles! Groeten Ellen.

Veterinnen C Laren

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier gehad

5,0 rating
12 februari 2015

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier een week doorgebracht in dit prachtige huis dat zeer smaakvol en volledig is ingericht. Ondanks dat het hier gaat om twee appartementen is de woonkamer van het bovenste deel groot genoeg om met de hele groep te kunnen tafelen en verblijven. De keuken is voorzien van alle benodigdheden; van bakblik tot aan kaasschaaf, goede pannen en messen.
Kortom een fijn huis in een mooi dal.

familie van der Klift

Prachtige week gehad

5,0 rating
25 januari 2015

Een prachtige week gehad in het mooie huis, waar niets aan het comfort ontbreekt.
Geweldig uitzicht over de bergen en mooie pistes om te kunnen skiën, alle pistes in de buurt goed te bereiken per auto, makelijk parkeren en met 1 pas(super) het hele uitgebreide gebied kunnen gebruiken.
Neukirchen heeft een overzichtelijk klein skigebied, met geweldig fijne en brede pistes.
Ook de rodelbaan is overdag met de skipas te gebruiken, een geweldige leuke afdaling om gedaan te hebben.
En na een inspannende dag, is het super relaxt om weer in dit mooie huis te verblijven.

Eddie

Keurig en smaakvol

5,0 rating
20 januari 2015

Alles keurig en met smaak en liefde ingericht.
Minpunt zijn er niet
Pluspunten teveel om op te noemen.
Een aanrader is chalet Denmach.

Fam. Voogd

Fantastisch

5,0 rating
7 januari 2015

Afgelopen winter waren wij ,de familie van lunteren met 11 personen te gast in het prachtige huis.
ik kan het iedereen aanbevelen om dit huis te bezoeken.
Het is een droom .je voelt je gelijk thuis op het moment dat je de voordeur opendoet.
De gasten hebben hiermee iets bereikt wat maar aan weinig mensen is voorbestemd.
ik kan het van harte aanbevelen.

ronald van lunteren

Laatste 5 beoordelingen

TOP 1 is “TOP”

5,0 rating
26 september 2020

Wat hebben we een fantastische tijd gehad in jullie mooie, perfect afgewerkte en ingerichte appartement Top 1 het ontbrak ons echt aan niets en weer was ook heel mooi en werkelijk het uitzicht vanaf het balkon was in één woord geweldig!
Wij komen al ruim 30 jaar in Oostenrijk (zomer/winter) maar nu was ons doel om in de maand september eens een almabtrieb mee te maken maar gezien de huidige Covid-19 maatregelen werd ons al snel duidelijk dat deze grotendeels in beperkte mate doorgang zouden vinden. Uiteindelijk hebben we deze toch gezien in Fieberbrunn en dit was ons doel, en wat hebben we er van genoten.
Tot slot: we hebben een “TOP” vakantie gehad, en komen graag terug.
Familie van de Riet

Familie van de Riet

Heel fijn chalet

5,0 rating
22 september 2020

We verbleven in september 2020 een week in Top 2. Een heerlijk comfortabel chalet! We hebben genoten van het chalet, de omgeving en we hadden gelukkig prachtig weer. Met name de mooie afwerking van het chalet en de goede bedden vielen ons op. Wij komen terug!

Marc & Niels

Fijn huis in prachtige omgeving

5,0 rating
12 augustus 2020

We hebben Chalet Denmach voor een week gehuurd. Een prachtig ruim huis. Bij aankomst was het koud en regenachtig, dus de hottub aangestoken en heerlijk ontspannen. In de omgeving is zo veel te doen dat we aan een week lang niet genoeg hadden. Voor herhaling vatbaar!

Jeroen, Liza en de kinderen

Het was weer top in top1

5,0 rating
29 juli 2020

Voor de vierde keer waren we in top 1van het chalet en wat hebben we weer genoten. Het appartement is schitterend gelegen als mooie uitvalsbasis voor vele prachtige wandeltochten. Je kan werkelijk alle kanten op en het ene dal is nog mooier dan het andere. Het chalet is bijna completer dan thuis. Werkelijk van alle gemakken voorzien en heerlijk schoon! Je voelt je er thuis. Ook in corona tijd heerlijk om met eigen gezin daar veilig te vertoeven. Overdag de bergen in en die zijn in de omgeving van neukirchen ook rustig. Alleen in supermarkten of gondels en musea gold de mondmaskerplicht maar dat is te overkomen. Ik hoop dat we nog eens terug mogen komen.

Fam van iwaarden

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende Chalet Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

Beschikbaarheid en prijzen