• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 51 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier gehad

5,0 rating
12 februari 2015

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier een week doorgebracht in dit prachtige huis dat zeer smaakvol en volledig is ingericht. Ondanks dat het hier gaat om twee appartementen is de woonkamer van het bovenste deel groot genoeg om met de hele groep te kunnen tafelen en verblijven. De keuken is voorzien van alle benodigdheden; van bakblik tot aan kaasschaaf, goede pannen en messen.
Kortom een fijn huis in een mooi dal.

familie van der Klift

Prachtige week gehad

5,0 rating
25 januari 2015

Een prachtige week gehad in het mooie huis, waar niets aan het comfort ontbreekt.
Geweldig uitzicht over de bergen en mooie pistes om te kunnen skiën, alle pistes in de buurt goed te bereiken per auto, makelijk parkeren en met 1 pas(super) het hele uitgebreide gebied kunnen gebruiken.
Neukirchen heeft een overzichtelijk klein skigebied, met geweldig fijne en brede pistes.
Ook de rodelbaan is overdag met de skipas te gebruiken, een geweldige leuke afdaling om gedaan te hebben.
En na een inspannende dag, is het super relaxt om weer in dit mooie huis te verblijven.

Eddie

Keurig en smaakvol

5,0 rating
20 januari 2015

Alles keurig en met smaak en liefde ingericht.
Minpunt zijn er niet
Pluspunten teveel om op te noemen.
Een aanrader is chalet Denmach.

Fam. Voogd

Fantastisch

5,0 rating
7 januari 2015

Afgelopen winter waren wij ,de familie van lunteren met 11 personen te gast in het prachtige huis.
ik kan het iedereen aanbevelen om dit huis te bezoeken.
Het is een droom .je voelt je gelijk thuis op het moment dat je de voordeur opendoet.
De gasten hebben hiermee iets bereikt wat maar aan weinig mensen is voorbestemd.
ik kan het van harte aanbevelen.

ronald van lunteren

Laatste 5 beoordelingen

GEWELDIG

5,0 rating
4 februari 2020

Wat een geluk voor ons dat week 5 vrij kwam! ( heel triest voor de afzeggers.)
Met onze oudste dochter en partner en ons eerste kleinkind,Jason, HEERLIJK genoten van alles: het huis, de ruimte, de gezelligheid in huis, de houtkachel, het uitzicht, van elkaar, de perfecte inrichting, de zon de sneeuw enz enz!
Ook de communicatie mbt de booking, sleutel codes ez: perfect.
Graag komen we nog eens/ een paar maal terug naar TOP 1 !!!

Peter en Hilda de Boer

Chalet Denmach in een woord TOP!!

5,0 rating
16 maart 2019

Net terug van een heerlijke week in het schitterende Chalet Denmach. We hebben heerlijk genoten. Bedden zijn heerlijk evenals de sfeervolle inrichting van het appartement. Het ontbrak ons aan niets.
Fijn is dat je kan kiezen uit verschillende skigebieden. Dus als je bent uitgekeken op de Wildkogel arena kan je starten in Hollersbach (Kitzbuhler Alpen) of in Koningsleiten (Zillertal Arena). De Kitzsteinhorn in Kaprun is een aanrader bij Kaiserwetter.
Ook heerlijk genoten van een schitterend mooi (wit) uitzicht. Bij mooi weer is het uitzicht op de Grossvernediger gruppe fantastisch.
Het was met recht een heerlijk appartement en een heerlijke wintersportvakantie.
Wij komen zeker een keertje terug, het was TOP!!

Familie van de Riet

winterportvakantie in chalet

5,0 rating
18 januari 2019

wederom een heerlijke vakantie gehad in het chalet. Voorzieningen zijn meer dan voortreffelijk. Uitzicht en bereikbaarheid prima. Uitermate gastvrije eigenaren.

Fam. van Ballegooijen

Het was weer top in top1

5,0 rating
29 juli 2020

Voor de vierde keer waren we in top 1van het chalet en wat hebben we weer genoten. Het appartement is schitterend gelegen als mooie uitvalsbasis voor vele prachtige wandeltochten. Je kan werkelijk alle kanten op en het ene dal is nog mooier dan het andere. Het chalet is bijna completer dan thuis. Werkelijk van alle gemakken voorzien en heerlijk schoon! Je voelt je er thuis. Ook in corona tijd heerlijk om met eigen gezin daar veilig te vertoeven. Overdag de bergen in en die zijn in de omgeving van neukirchen ook rustig. Alleen in supermarkten of gondels en musea gold de mondmaskerplicht maar dat is te overkomen. Ik hoop dat we nog eens terug mogen komen.

Fam van iwaarden

Compleet Plaatje👍

5,0 rating
18 maart 2020

Wat hebben wij een geweldige week gehad in jullie huis met 11 personen.
En het contact tussen ons was super , snelle reacties en de borg ook al binnen 24 uur terug, Top.
Het huis was compleet en super schoon. Pistes waren ook goed en een prachtig uitzicht vanaf het huis.
Dank je wel dat we in jullie huis mochten verblijven.

Paul en Sonja Groen.

Beschikbaarheid en prijzen