• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 73 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Paasweek

5,0 rating
22 april 2015

Met de Pasen hebben we een heerlijke week in het mooie chalet Denmach gehad. Aan het begin van de week kregen we als kadootje nog een vers pak sneeuw, voldoende om er een week op te kunnen boarden. Ook de thuisblijvers hebben zich in de omgeving uitstekend kunnen vermaken, zo zijn er genoeg wandelmogelijkheden. De Oostenrijkse gemütlichheid beviel ons ook erg goed.
Kortom voor herhaling vatbaar, wij hebben al zin in volgend jaar ? !

Annelise

Mooie vakantie gehad

5,0 rating
20 maart 2015

Met 8 personen vorige week een geweldige vakantie gehad! Chalet Denmach was een heerlijke accomodatie! Het chalet was schoon en van alle gemakken voorzien. Mijn mede reisgenoten waren fanatieke wintersporters, na het ontbijt (iedere ochtend verse broodjes aan de voordeur), gingen zij oppad. De afstanden naar de diverse skigebieden waren prima te overbruggen en makkelijk met de auto bereikbaar. Ik heb zelf vooral de bedden, sauna en het balkon getest, en goed gekeurd ? De boxspringbedden slapen heerlijk, de sauna is snel op temperatuur en het balkon is ruim en voorzien van lekker loungeset. Chalet Denmach; een echte aanrader!

Ellen Minten

Superluxe

5,0 rating
21 februari 2015

Wat hebben wij (met z’n zevenen) genoten van dit super luxe chalet en het adembenemende uitzicht. Wij voelden ons er meteen thuis.
In het chalet ontbreekt werkelijk niets, alles is ruim opgezet en met met liefde afgewerkt. Ook was het heerlijk relaxen in de sauna.
Echt een aanrader!

Anja

Hockeyclub Laren

5,0 rating
13 februari 2015

Met 9 vrouwen van hockeyclub Laren NH een kleine week doorgebracht in dit prachtige chalet. Het chalet is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien, tot in de kleinste details. We hebben heerlijk geskied en gewandeld. Prima skigebied, prachtige bergrestaurants en genieten in het chalet met een grote eettafel, houtkachel, heerlijke bank en een mooi uitzicht over de bergen! Kortom een aanrader voor iedereen! Irene bedankt voor alles! Groeten Ellen.

Veterinnen C Laren

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier gehad

5,0 rating
12 februari 2015

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier een week doorgebracht in dit prachtige huis dat zeer smaakvol en volledig is ingericht. Ondanks dat het hier gaat om twee appartementen is de woonkamer van het bovenste deel groot genoeg om met de hele groep te kunnen tafelen en verblijven. De keuken is voorzien van alle benodigdheden; van bakblik tot aan kaasschaaf, goede pannen en messen.
Kortom een fijn huis in een mooi dal.

familie van der Klift

Prachtige week gehad

5,0 rating
25 januari 2015

Een prachtige week gehad in het mooie huis, waar niets aan het comfort ontbreekt.
Geweldig uitzicht over de bergen en mooie pistes om te kunnen skiën, alle pistes in de buurt goed te bereiken per auto, makelijk parkeren en met 1 pas(super) het hele uitgebreide gebied kunnen gebruiken.
Neukirchen heeft een overzichtelijk klein skigebied, met geweldig fijne en brede pistes.
Ook de rodelbaan is overdag met de skipas te gebruiken, een geweldige leuke afdaling om gedaan te hebben.
En na een inspannende dag, is het super relaxt om weer in dit mooie huis te verblijven.

Eddie

Keurig en smaakvol

5,0 rating
20 januari 2015

Alles keurig en met smaak en liefde ingericht.
Minpunt zijn er niet
Pluspunten teveel om op te noemen.
Een aanrader is chalet Denmach.

Fam. Voogd

Fantastisch

5,0 rating
7 januari 2015

Afgelopen winter waren wij ,de familie van lunteren met 11 personen te gast in het prachtige huis.
ik kan het iedereen aanbevelen om dit huis te bezoeken.
Het is een droom .je voelt je gelijk thuis op het moment dat je de voordeur opendoet.
De gasten hebben hiermee iets bereikt wat maar aan weinig mensen is voorbestemd.
ik kan het van harte aanbevelen.

ronald van lunteren

Laatste 5 beoordelingen

Je verveelt je echt niet!

5,0 rating
4 oktober 2022

Veertien dagen Denmach verveelt echt niet. Chalet is gebouwd met veel aandacht voor de kleinste details. Overal is aan gedacht om huurders het naar hun zin te maken. De bouw en het interieur is tot in de perfectie uitgevoerd met gebruikmaking van kwalitatief zeer goede materialen. De omgeving en met name het uitzicht op het dal en de hoge besneeuwde bergtoppen is prachtig. Dorp Neukirchen is om de hoek en winkels makkelijk met auto bereikbaar. Wij hebben een mooie tijd doorgebracht aldaar en zullen dit chalet zeker bij anderen aanbevelen. Jan en José

Jan en José

Waanzinnig!!

5,0 rating
28 september 2022

Voor de 2de keer 2 weekjes verbleven in Top 1. Wat een waanzinnige stek. Uren gewandeld, geklommen en gedaald in de bergen. Zoveel mooie en verschillende routes. We hebben 1 route opnieuw gewandeld. Een absolute aanrader is de wandeling naar de Seebachsee. Vorig jaar zaten we met de voetjes in ’t meer om af te koelen, dit jaar liepen we door de sneeuw. Zelfde plek, totaal andere ervaring. We hebben weer mogen genieten van de gastvrijheid. Het chalet is in 1 woord: Waanzinnig! Het voelde nu als thuiskomen. Dank je wel voor de mooie herinneringen die we hebben kunnen en mogen maken. We hopen tot ziens:)

Mireille Verhagen

Genoten!

5,0 rating
16 september 2022

We hebben erg genoten een heel mooi uitzicht.
Appartement zag er erg mooi en schoon uit .
Veel te doen in de omgeving b.v. de watervallen ,stuwmeer bij Koningsleiten.
Is ook een mooie autorit er naar toe.
De restaurants die in de map staan zijn erg goed..
Kortom we hebben erg genoten en komen zeker een keer terug maar dan langer als een week.

Peter en Annemiek Botman

Geweldig

5,0 rating
15 september 2022

Wat hebben wij enorm genoten van het heerlijke top2 huis. Echt alles erop en eraan. Mooi uitzicht ook in de prachtige omgeving hebben wij heerlijk motor gereden. Eind van de middag kon ik zo genieten vanaf het terras de herten zien. Wij willen graag nog eens terug komen.

Petra en bob

Fantastisch

5,0 rating
31 augustus 2022

Wat een mooi, net, proper, volledig uitgerust huis! Zeer ruim. Wij verbleven 2 weken met 2 kinderen in top 1. We hebben ons geen minuut verveeld.
Zeer mooie streek waar zeer veel te doen is, kindvriendelijk. Ook hele mooie wandelingen.
In het huis is echt alles aanwezig. Zeer uitgebreide keuken, fantastische badkamers, zeker voldoende ontspanningsmogelijkheden; spelletjes, boeken, puzzels…
Maw het was fantastisch!!!

Nathalie

Beschikbaarheid en prijzen