• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 73 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

prachtig huis

5,0 rating
28 september 2016

Begin september verbleven wij met 4 volwassenen 4 dagen in Top 2 van dit mooie chalet.
De ruimte is prima voor het aantal personen en heel gezellig ingericht. We hadden heerlijk weer en
hebben de pittige klim naar de Krimmler Wasserfalle gemaakt. Wat een prachtige omgeving. Ook het dorp Neukirchen is heel gemoedelijk met voldoende voorzieningen. . Het zal hier met de wintersport ook vast gezellig zijn! Irene en Fred….jullie hebben daar een prachtige plek! Groeten van Jeanette Willem Magda en Johan.

Fam. De Hair en van Elk

Bedankt

5,0 rating
22 augustus 2016

Beste Irene
Na een lange terugreis zijn we inmiddels weer thuis (gisteren laat). Je had niks teveel gezegd. Wat een prachtige plek. We hebben ontzettend genoten. Het is net een schilderij waar je de hele tijd naar zit te kijken.
Alles was prima schoon en verzorgd.
Hartelijk dank dat we op deze prachtige plek mochten bivakkeren en wij zouden graag nog eens terugkomen.
Met een hartelijke groet,ook namens Joris (15), Wiebe (13) en Cas (11)
Maarten en Sytske

Sytske Boersma

Fijne tijd gehad

5,0 rating
27 juli 2016

Hallo Irene ,
Wij willen jullie nog bedanken voor de heerlijke dagen wat wij hebben gehad in jullie huis.
Prachtig. Wat een fijn en mooi huis. Heerlijke bedden. Fijne douche. Echt alles was er.
Ik kijk met zo,n fijn gevoel erop terug. We hebben mooie wandelingen gemaakt.
Als het aan mij ligt gaan we volgend jaar weer.
Bedankt Fam Schut Harfsen

Fam Schut

als god in Oostenrijk

5,0 rating
26 juli 2016

Ze zeggen wel eens : als god in Frankrijk! Maar als je hier bent in chalet Denmach dan zouden ze dat beter in Oostenrijk kunnen veranderen. Wat een supercompleet en mooi afgewerkt apartement. En wat een prachtige ligging. Helaas kunnen jullie het weer niet maken want dan weet ik zeker dat dat ook prachtig zou zijn. Wij zitten hier nu in top 1 en genieten elke dag. Er is heel veel te ondernemen dicht in de buurt. Vandaag de Obersulzbach gedaan tot aan de Berndalm en gister de wildkogel naar de fruhmesser. Prachtig de natuur. En dan is het heerlijk thuiskomen hier. Bedankt!!

Jacco van iwaarden

Voelt als thuis

5,0 rating
2 juni 2016

Met 3 stellen hebben wij onze voorjaarsvakantie in jullie prachtige chalet mogen doorbrengen. Direct bij binnenkomst voelden wij ons thuis. Het uitzicht vanuit het chalet op de bergen en het aangrenzende hertenkamp zijn geweldig. Aan niets ontbreekt het in het chalet, dat bovendien een zeer goede uitvalsbasis is, voor talrijke uitstapjes in de omgeving. Fred en Irene, wij maken jullie een oprecht compliment met dit fraaie bezit, waar jullie best trots op mogen zijn. Tenslotte willen wij jullie bedanken voor de vriendelijke en correcte afhandeling van afspraken en het beantwoorden van vragen onzerzijds.
Gewoonweg top.

Fam. van Olst, Theunissen, Smit-Vrijhof

Mooi huis

4,0 rating
14 maart 2016

In de week van 5 t/m 12 maart 2016 een week lang gebivakkeerd in Denmach-top 2 appartement. En dat is ons zeer goed bevallen: bedden, sauna, aparte toilet, badkamer, keuken, lekkere zitbank, etc. Het voelde allemaal prima en is ons uitstekend bevallen. Een herhaling waard.

Willem van den Bremer en collega’s

Januari

5,0 rating
20 februari 2016

Eind januari 2016 hebben we met zijn vieren een heerlijke week in Chalet Denmach (appartement Top 2) doorgebracht. Het appartement was een fijne plek om te verblijven, met veel comfort en een smaakvolle inrichting. We hebben er alles in aangetroffen om ons verblijf aangenaam te maken, goede bedden (heel belangrijk!), een fijne badkamer. Het klimaat in huis is aangenaam.. Het hoogtepunt is de infraroodsauna, wat een heerlijke ervaring na een dag in de sneeuw.
De website belooft niets te veel. Een van de extra’s, alhoewel ook dat helemaal goed op de website staat, is het mooie uitzicht op de Grossvenediger. We vonden het leuk om Irene en Fred even te ontmoeten.
We hopen zeker nog eens terug te komen.

Fam. van Lankveld

Heerlijk geweest

5,0 rating
2 september 2015

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie schitterende chalet (Top1) Wat een uitzicht en aan alles is gedacht en over nagedacht.
‘S ochtends heerlijk ontbeten buiten op het terras en ‘s avonds lekker ontspannen op de loungeset. Overdag hebben we schitterende wandelingen in de buurt gemaakt, zijn naar de krimml watervallen en grossglockner geweest.
Wij komen vast nog een keer terug.

Fam. Eenink en Berns

Geslaagd

5,0 rating
31 augustus 2015

Afgelopen zomer hebben wij twee weken in dit geweldige chalet doorgebracht. Chalet Denmach is een prachtig huis op een mooie locatie met een geweldig uitzicht! Bij de inrichting van het chalet is werkelijk aan alles gedacht. Een echte aanrader voor een geslaagde vakantie!

Coreline Baijense

Twee geweldige weken

5,0 rating
20 juli 2015

Twee geweldige weken gehad in chalet Denmach. We waren met 5 personen en hadden het gehele huis gehuurd. Alles even mooi, keurig en zeer schoon. Geweldige bedden. Fiets, wandel en zwemgelegenheden in ruime mate aanwezig. Een echte aanrader! Het weer was fantastisch, we hebben 14 dagen lang geen lange broek aangehad. Familie Tiesen heel erg bedankt dat we van jullie prachtige woning gebruik mochten maken. Wellicht in de toekomst nog een keer………….
De Jonge Munt, uw partner in administratieve – en notariële dienstverlening.
http://www.dejongemunt.nl

R.P. Muntinga

Laatste 5 beoordelingen

Je verveelt je echt niet!

5,0 rating
4 oktober 2022

Veertien dagen Denmach verveelt echt niet. Chalet is gebouwd met veel aandacht voor de kleinste details. Overal is aan gedacht om huurders het naar hun zin te maken. De bouw en het interieur is tot in de perfectie uitgevoerd met gebruikmaking van kwalitatief zeer goede materialen. De omgeving en met name het uitzicht op het dal en de hoge besneeuwde bergtoppen is prachtig. Dorp Neukirchen is om de hoek en winkels makkelijk met auto bereikbaar. Wij hebben een mooie tijd doorgebracht aldaar en zullen dit chalet zeker bij anderen aanbevelen. Jan en José

Jan en José

Waanzinnig!!

5,0 rating
28 september 2022

Voor de 2de keer 2 weekjes verbleven in Top 1. Wat een waanzinnige stek. Uren gewandeld, geklommen en gedaald in de bergen. Zoveel mooie en verschillende routes. We hebben 1 route opnieuw gewandeld. Een absolute aanrader is de wandeling naar de Seebachsee. Vorig jaar zaten we met de voetjes in ’t meer om af te koelen, dit jaar liepen we door de sneeuw. Zelfde plek, totaal andere ervaring. We hebben weer mogen genieten van de gastvrijheid. Het chalet is in 1 woord: Waanzinnig! Het voelde nu als thuiskomen. Dank je wel voor de mooie herinneringen die we hebben kunnen en mogen maken. We hopen tot ziens:)

Mireille Verhagen

Genoten!

5,0 rating
16 september 2022

We hebben erg genoten een heel mooi uitzicht.
Appartement zag er erg mooi en schoon uit .
Veel te doen in de omgeving b.v. de watervallen ,stuwmeer bij Koningsleiten.
Is ook een mooie autorit er naar toe.
De restaurants die in de map staan zijn erg goed..
Kortom we hebben erg genoten en komen zeker een keer terug maar dan langer als een week.

Peter en Annemiek Botman

Geweldig

5,0 rating
15 september 2022

Wat hebben wij enorm genoten van het heerlijke top2 huis. Echt alles erop en eraan. Mooi uitzicht ook in de prachtige omgeving hebben wij heerlijk motor gereden. Eind van de middag kon ik zo genieten vanaf het terras de herten zien. Wij willen graag nog eens terug komen.

Petra en bob

Fantastisch

5,0 rating
31 augustus 2022

Wat een mooi, net, proper, volledig uitgerust huis! Zeer ruim. Wij verbleven 2 weken met 2 kinderen in top 1. We hebben ons geen minuut verveeld.
Zeer mooie streek waar zeer veel te doen is, kindvriendelijk. Ook hele mooie wandelingen.
In het huis is echt alles aanwezig. Zeer uitgebreide keuken, fantastische badkamers, zeker voldoende ontspanningsmogelijkheden; spelletjes, boeken, puzzels…
Maw het was fantastisch!!!

Nathalie

Beschikbaarheid en prijzen