• EEVB8352

Beoordelingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 61 reviews)
Fantastisch100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Verschrikkelijk0%

Superluxe

5,0 rating
21 februari 2015

Wat hebben wij (met z’n zevenen) genoten van dit super luxe chalet en het adembenemende uitzicht. Wij voelden ons er meteen thuis.
In het chalet ontbreekt werkelijk niets, alles is ruim opgezet en met met liefde afgewerkt. Ook was het heerlijk relaxen in de sauna.
Echt een aanrader!

Anja

Hockeyclub Laren

5,0 rating
13 februari 2015

Met 9 vrouwen van hockeyclub Laren NH een kleine week doorgebracht in dit prachtige chalet. Het chalet is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien, tot in de kleinste details. We hebben heerlijk geskied en gewandeld. Prima skigebied, prachtige bergrestaurants en genieten in het chalet met een grote eettafel, houtkachel, heerlijke bank en een mooi uitzicht over de bergen! Kortom een aanrader voor iedereen! Irene bedankt voor alles! Groeten Ellen.

Veterinnen C Laren

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier gehad

5,0 rating
12 februari 2015

Wij hebben met 2 gezinnen met veel plezier een week doorgebracht in dit prachtige huis dat zeer smaakvol en volledig is ingericht. Ondanks dat het hier gaat om twee appartementen is de woonkamer van het bovenste deel groot genoeg om met de hele groep te kunnen tafelen en verblijven. De keuken is voorzien van alle benodigdheden; van bakblik tot aan kaasschaaf, goede pannen en messen.
Kortom een fijn huis in een mooi dal.

familie van der Klift

Prachtige week gehad

5,0 rating
25 januari 2015

Een prachtige week gehad in het mooie huis, waar niets aan het comfort ontbreekt.
Geweldig uitzicht over de bergen en mooie pistes om te kunnen skiën, alle pistes in de buurt goed te bereiken per auto, makelijk parkeren en met 1 pas(super) het hele uitgebreide gebied kunnen gebruiken.
Neukirchen heeft een overzichtelijk klein skigebied, met geweldig fijne en brede pistes.
Ook de rodelbaan is overdag met de skipas te gebruiken, een geweldige leuke afdaling om gedaan te hebben.
En na een inspannende dag, is het super relaxt om weer in dit mooie huis te verblijven.

Eddie

Keurig en smaakvol

5,0 rating
20 januari 2015

Alles keurig en met smaak en liefde ingericht.
Minpunt zijn er niet
Pluspunten teveel om op te noemen.
Een aanrader is chalet Denmach.

Fam. Voogd

Fantastisch

5,0 rating
7 januari 2015

Afgelopen winter waren wij ,de familie van lunteren met 11 personen te gast in het prachtige huis.
ik kan het iedereen aanbevelen om dit huis te bezoeken.
Het is een droom .je voelt je gelijk thuis op het moment dat je de voordeur opendoet.
De gasten hebben hiermee iets bereikt wat maar aan weinig mensen is voorbestemd.
ik kan het van harte aanbevelen.

ronald van lunteren

Laatste 5 beoordelingen

Fantastische!

5,0 rating
1 maart 2022

De ligging en het huis is fantastisch mooi. Komen zeker nog eens terug.

Maurice

Alles klopt

5,0 rating
27 februari 2022

We hebben met heel veel plezier onze vakantie in Denmach doorgebracht. Dit is geen “vakantiehuisje” maar een huis waar alles klopt in een ongekende luxe. Volgend jaar weer!

Paul

Echt super!

5,0 rating
15 februari 2022

Wat hebben wij genoten, alles klopte. Fijn compleet huis met een prachtig uitzicht!
Heel goed bereikbaar

Joanneke

Fantastisch

5,0 rating
18 januari 2022

Wij verbleven van 9-16 januari 2022 in Top 1. Wat een geweldig huis met een fantastisch uitzicht. Het huis is voorzien van werkelijk alles wat het verblijf extra aangenaam maakt. Ook van de hot tub en sauna hebben we genoten! Iedere ochtend verse broodjes via de broodjesservice. Wij hebben veel geluk gehad met het weer, vooral zon. Dus ook heerlijk op het terras kunnen zitten. Het ski gebied is ons goed bevallen. Het is overzichtelijk en mooie pistes. Wil je verderop skiën, ook dat kan op korte afstand. Ook genoten van de rodelbaan in Bramberg. Kortom: een verblijf in dit mooie huis is zeker aan te raden en wij hopen zeker nog een keer terug te komen!

Familie Graafland

Heerlijk weekje in TOP 1

5,0 rating
3 oktober 2021

Een review schrijven omdat we voor de tweede keer een weekje hebben mogen genieten in Top 1. Na een regenachtige zomervakantie hebben we er weer voor gekozen om in september lekker een weekje naar het mooie Oostenrijk af te reizen. Vorig jaar beviel Top 1 ons zo goed dat we dit jaar opnieuw hebben besloten dit mooie appartement te huren.
Bij aankomst was het weer een feest van herkenning, dat is ook heerlijk als je een weekje tot rust wilt komen. Alles was goed voorbereid en na het uitpakken van de koffers kon het genieten beginnen.
In het appartement ontbreekt het je aan niets en de aanwezige spelletjes en boeken zorgen ervoor dat je genoeg te doen hebt. Overdag kan je, mits het weer goed is, enorm genieten van het uitzicht over het dal. Wij hadden het geluk dat het de hele week mooi weer was, zodoende hebben we de hele week rond gelopen in onze korte broek.
Na de hectiek van vorig jaar (Covid 19) gingen veel festiviteiten niet door. Ons doel dit jaar was om de Almabtrieb plus het bijbehorende feestje mee te maken. We moesten hiervoor een eindje rijden maar uiteindelijk was het een fantastische dag.
In de omgeving is voldoende te doen zodat je je niet hoeft te vervelen. De Krimmler waterval (de hoogste van Europa) is zeker de moeite waard. We hebben ook een bezoek gebracht aan de stad Lienz, deze stad bereik je door de Felbertauern tunnel (Tol) via Mittersil.
In Neukirchen (dal af naar beneden) kan je ook genieten van heerlijk eten. We hebben een bezoek gebracht aan de Pferdestall (contant betalen!) en Dorfstub’n, bij beide restaurants kan je heerlijk genieten van de Oostenrijkse keuken.
Kortom, wij hebben heerlijk genoten van het appartement van Irene en Fred! We verwachten in de toekomst nog wel weer terug te komen.
Met vriendelijke groet,
Familie van de Riet

Familie van de Riet

Beschikbaarheid en prijzen